Jak jeść barszcz, aby szybko schudnąć. W ciągu tygodnia minus 2 kg. Szczegółowa instrukcja oraz przepis

Składniki:

  • olej słonecznikowy
  • jedna średnia cebula
  • łodyga selera
  • jedna średnia marchew
  • jedna średnia papryka
  • jedna średnia cukinia
  • jeden średni burak
  • połowa kapusty
  • dwie lub trzy pasty pomidorowe
  • czternaście szklanek przegotowanej wody
  • sól i zielenina wedle smaku

Sposób przygotowania:

Cebulę, seler, marchew i buraka umyj i obierz. Następnie pokrój je na cienkie plasterki i zetrzyj na grubej tarce. Tak przygotowane warzywa podsmaż na patelni z olejem. Gdy się lekko podsmażą, dodaj do warzyw pastę pomidorową.

Kapustę i cukinię dokładnie umyj. Następnie posiekaj je i wrzuć do garnka, dodaj pieprz i całość zagotuj. Potem przełóż zawartość garnka na patelnię. Całość dokładnie wymieszaj.

Dietetyczne menu barszczowe

You might also like

Comments are closed.

error: Content is protected !!