Kroję cukinię kładę dodatki i do piekarnika. Szybka i prosta przekąski, które posmakują każdemu. Ten przepis to pierwsza klasa

 

 

Cebulę drobno kroimy, marchew i ser trzemy na tarce, koperek siekamy, czosnek przeciskamy przez praskę lub ścieramy na drobnych oczkach tarki. To wszystko przekładamy do miski, dodajemy śmietanę oraz majonez. Można również dodać ulubioną musztardę.

 

 

Cukinię solimy, a następnie nakładamy na nią farsz. Rada: do nadzienia możesz dodać inne składniki według własnego upodobania, jak np. kiełbaskę, gotowanego kurczaka czy bakalie.

 

 

Do piekarnika nagrzanego do 180 st. C.  Włóż blachę. Cukinię piecz przez ok. 20 min do zarumienienia sera. Podawaj po ostudzeniu. SMACZNEGO!

Czytaj dalej

You might also like

Comments are closed.

error: Content is protected !!