Niskokaloryczne sałatki z marchewką. 3 pyszne przepisy. Jedz nawet po 22.00 – nadal chudnij.
Post Views:21
Składniki:
marchew / 4-5 szt.
jajka / 5-6
czosnek / 2-3 ząbki
śmietana 18% lub jogurt naturalny / 2-3 łyżki
sól / szczypta
ulubione zioła / do smaku
Przygotowanie:
Jaja ugotuj i pozostaw do ostudzenia, marchew obierz lub umyj w zależności od preferencji. Marchew i jajka zetrzyj na tarce o grubych oczkach (jajka równie dobrze możesz pokroić w drobną kostkę). Czosnek posiekaj, lub przeciśnij przez praskę.
Wszystko wymieszaj w miseczce do połączenia się składników, dopraw solą i ulubionymi ziołami, zalej jogurtem lub śmietaną i ponownie wymieszaj. Odstaw na chwilę do lodówki.
Comments are closed.