Najsmaczniejsze roladki jakie dotychczas jadłam. Schab, czosnek, pieczarki, por, ser … one smakują wyśmienicie

Schab jest jednym z ulubionych mięs. Jego przygotowanie sprawia wręcz przyjemność, ponieważ można go przygotować na różne sposoby i z różnymi, ulubionymi dodatkami.

Ciekawym pomysłem są roladki ze schabu nadziewane porem. W połączeniu z serowo – pieczarkowym sosem są wręcz wyśmienite!

Składniki:

  • 1/2 kg schabu bez kości,
  • 2 ząbki czosnku,
  • 1 por,
  • 20 dag pieczarek,
  • 15 dag żółtego sera,
  • kremowy serek topiony,
  • olej,
  • 2 łyżki masła,
  • sól do smaku,
  • czarny pieprz do smaku,
  • wykałaczki.

Sposób przygotowania:

You might also like

Comments are closed.

error: Content is protected !!