Składniki
Przygotowanie
Grzyby pokrój w plastry, a szynkę w paski. Szynkę i pieczarki usmaż oddzielnie.Czosnek wyciśnij przez praskę, Ser zetrzyj na drobnej tarce. Usmażoną szynkę i pieczarki. Usmażoną szynkę i pieczarki wymieszaj z fasolą, kukurydzą. czosnkiem i serem. Dodaj musztardę i majonez oraz przyprawy do smaku.
Składniki
Przygotowanie
Podudzie z kurczaka starannie natrzyj przyprawami i upiecz je w piekarniku w temperaturze 180ºC. Upieczone mięso pokrój na większe kawałki. Pieczarki pokrój na kawałki i smaż je na oliwie do momentu, aż się zarumienią. Pomidory cherry pokrój na dwie części.
Kapustę posiekaj na kawałki. Wymieszanym z musztardą jogurtem lub majonezem polej mięso, pieczarki i pomidory. Dodaj ulubione przyprawy do smaku. Całość posyp posiekanymi orzechami włoskimi.
Comments are closed.