Pyszna Sałatka Wielowarstwowa Gość przy stole. Niezwykle efektowna i pyszna w smaku.

 

Pokrój oliwki w kółka i umieść wewnętrzny okręgu na sałatce.

 

Drobno posiekaj zioła i umieść je jako trzeci okrąg. Czwarty okrąg to posiekana czerwona papryka. Na środku sałatki ułóż starte białka, które pozostały do ​​dekoracji, a na nich – trochę kukurydzy z puszki.

 

Przykryj formę folią spożywczą i włóż do lodówki na 2-3 godziny lub całą noc. Przed podaniem usuń folię spożywczą i podawaj do stołu!

Eksperymentuj ze składnikami, aby ozdobić sałatkę warstwową. Zamiast czerwonej papryki możesz wziąć żółtą lub zieloną. Możesz także wypróbować zupełnie inne produkty. Smacznego!

Czytaj dalej

You might also like

Comments are closed.

error: Content is protected !!