Z produktów mlecznych należy wypijać jedynie jogurt lub kefir, ale nie więcej niż 200 ml dziennie. Jeżeli mamy ochotę na twaróg to tylko ten z niską zawartością tłuszczu i nie częściej niż 3-4 razy w tygodniu.
Filet z kurczaka umyj i pokrój w kostkę. Następnie ugotuj go w osolonej wodzie. Obierz marchewkę, cebulę, seler i umyj je dokładnie. Brokuły również umyj pod bieżącą wodą i podziel na małe różyczki.
Marchewkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach, cebulę pokrój w półtalarki, a seler w kostkę. Wlej wodę do garna i dodaj warzywa. Gotuj je przez około 5-10 minut. Kiedy seler będzie już miękki dodaj olej.
Prev Post
Skuteczna dieta Japonek – tam kobiety piją kawę i jedzą jajka – stosuje codziennie i chudnę.
Next Post
Comments are closed.